logo wrocławia

sprawozdanie z działalności samorządu Osiedla za rok 2017

Szanowni Państwo,

w imieniu Przewodniczącego Komisji Partycypacji Społecznej i Osiedli Rady Miejskiej Wrocławia - Pana Henryka Macały uprzejmie informujemy, że do końca lutego Rada Osiedla przedkłada Przewodniczącemu Rady Miejskiej Wrocławia sprawozdanie za rok uprzedni o działalności Osiedla. Uprzejmie prosimy o przekazywanie sprawozdań za pośrednictwem Wrocławskiego Centrum Rozwoju Społecznego.

- druk sprawozdania

Ostatnio dodane

WCRS-KONTAKT

Redakcja:

Wrocławskie Centrum Rozwoju Społecznego

pl. Dominikański 6, 50-159 Wrocław

Zapraszam do współpracy:

Artur Iwantel. 71/772-49-60

Deklaracja dostępności

Graficzny odnośnik do serwisu: Wrocław Otwarte Dane  Graficzny odnośnik do serwisu: Wrocławski Budżet Obywatelski  Graficzny odnośnik do serwisu: Wrocławska Karta Turystyczna

Graficzny odnośnik do serwisu: Nieodpłatna Pomoc Prawna  Graficzny odnośnik do aplikacji mobilnej: Mobilny Asystent Mieszkańca  Graficzny odnośnik do serwisu: Nasz Wrocław

Graficzny odnośnik do serwisu: System Informacji Przestrzennej Wrocławia  Graficzny odnośnik do serwisu: Centrum Usług Informatycznych we Wrocławiu